Counter Strike 1.6 ve 1.7 Full No Steam

Icindekiler



C.S 1.6 TR Yama [937 KB]

C.S 1.6 Bot Paketi 1.0 [3.7 MB]

Server Listesi 2.5 [99 KB]

Patch v21 [23 MB]

Patch v23 [21 MB]

Patch v26 [21 MB]

CS 1.6 HLTV Models [6 MB]

Anlatim



Ilk Önce cs16full_v6.exe dosyasini kuruyoruz. Daha sonra Counter-Strike 1.6 Turkce Dil Paketi 1.0.exe programini kuruyoruz.

Bu Islemler Bittikten Sonra Patchlari Kuruyoruz. Ilk olarak v23 daha sonra v16 Patch dosyalarini kuruyoruz.

Son olarakta cs16botpaketi.exe dosyasini çalistiriyoruz.

Bütün bu islemleri bitirdikten sonra C.S 1.6 Yüklenmis oluyor ve isterseniz Online (online oynamak için server listi kurmayi unutmayin)isterseniz lan game oynayabilir isterseniz botLarlada oynayabilirsiniz.

PART 1 PART 2



Oyun Hakkında

CS son bombasını kullandı.2008 yapımı CS 1.7 gercekten süper bit oyun herkese tavsiye ederim.Oyunda hazır botta var ayrıca servera bağlanarakta oynayabiliyorsunuz.Oyunda artık sıradan botlar yok daha gercekci botlar var ayrıca teroristlerde kadınlarda var.Bir cok yeni silah var.Malesef oyunun yapımcısı Alman olduğu için oyunun dili Almancadır.Ama eğer yamasını fln bulursam.Burda sizinle paylasıcam.



KURULUM:Kurulumu cok basit.İlk önce bilgisayarınızda 1.6 olması gerekir.Yada Half-Life 2...Bunlar varsa tüm partları bir klasörde topluyoruz.Part bire buraya cıkar diyoruz.Part bir cıkartıldıktan sonra bir ekran karsınıza cıkıcak orda GÖZAT a basıp part 2 yi secip AC a basıyoruz Bunlar bitince yeni olusan klasöre girip cs.exe tıklıyoruz.Bu kadar eğer oyunun ortasında bir hata verirse.Klasördekileri cs 1.6 ının blunduğu klasöre kopyalıyoruz.



PART 1 PART 2



Films streaming