Vista için yeni bir açılış ekranı

Vistanın Aero adındaki arayüzünün son derece hoş olduğunu düşünüyorsunuz ancak açılış sırasında ekranın küçük yükleme çubuğu dışında tümüyle siyah kalmasını istemiyorsunuz.Yalnızca 595 KB büyüklüğündeki küçük bir araçla Windows başlangıcını daha renkli hale getirebilirsiniz. Boot Logo Generator ( http://www.printgreener.com/ ) adlı araçla bir kaç basit adımda herhangi bir resim dosyasından bir açılış ekranı oluşturabilirsiniz. Tek önkoşul 800x600 yada 1024x768 çözünürlükte 24 bitlik bir bit eşlem dosyası herhangi bir resim düzenleyicisiyle örneğin Paint adlı ücretsiz araçla mevcut digital fotoğraflarınıza bu özellikleri kazandırabilirsiniz.



Kurulum tamamlandıktan sonra sonra yazılım otomatik olarak başlatılıyor Browse for image' a tıklayarak resim seçimlerini yapın daha sonra File / Save Boot Scren File As ile dosyayı C:WindowsSystem32tr-TR klasörüne kaydedin.



Vistanın yeni açılış ekranını görüntüleyebilmesi için sistem ayarlarında dadeğişiklik yapmalısınız. Önce Başlat menüsüdeki arama alanına "msconfig.exe" komutunu girin ardından [ENTER] tıklayın Vistanın uyarı mesajını Devam' a tıklayıp geçerek yazılımın başlatılmasını sağlayın. Önyükleme sekmesinden GUI önyüklemesi yok' un başına onay işareti ekleyin...

Films streaming