Gadgets Nedir? 66 Adet Vista Gadgets



Windows Vista XP Gadgets Nedir?



Hava durumu veya borsa kurları için ekstra bir internet sdyfası açmak istemiyor musunuz? önemli tanıdıklarınızın adreslerinin her zaman gözünüzün önünde bulunmasını mı istiyorsunuz? O zaman Vista'nın yeni mini programlan tam size göre. Bu programlardan bazıları Vista ile kuruluyor ve kenar çubuğuna eklenmiş olarak geliyor. Yenilerini eklemek için şu düğmeye tıklayın: Şimdi kullanıma sunulan tüm araçlar görünecektir. Bunlardan hangilerinin görüntüleneceğine kendiniz karar verebilirsiniz. Toplamda on mini araç mevcut.



Serbest yerleşim

Mini programlan masaüstünde istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz, yani kenar çubuğu ile sınırlı değilsiniz. Bunun için küçük yardımcı programları çubuktan veya seçim listesinden sürükleyip istediğiniz yere bırakmanız gerekiyor. Bu durumda araç örneğin şöyle görünüyor:



İnternetten çevrimiçi araçlar

Vista ile verilen mini programlar size yetmiyorsa, internette şimdiden 200'den fazla ücretsiz çevrimiçi araç bulabilirsiniz. Bu araçlara ulaşmak için Daha çok çevrimiçi araç al bağlantısına tıklayın. Açılan siteden istediğiniz mini programları yükleyebilirsiniz.



Pratik: Mini programlar sitede kategorilerine göre sıralanmışlar. Bu sayede araçlar arasında kaybolmadan kolayca size hitap edenleri bulabilirsiniz. Ayrıca İstanbul'daki ana arterlerdeki yol/trafik durumunu gösteren bir gadget gibi yerel içerikli mini programlar da kullanıma sunuluyor.



Sizin için 4 kategoriden oluşan 66 Windows Vista için Gadgets özel toplanıp verilmekte download edip ihtiyaçlarınıza göre kullanabilirsiniz.



Eğer bu 66 Gadgets sizin işinize yaramadıysa Microsoft Gadgets sitesinde istediğiniz Gadgest indirip kullanabilirsiniz.



Windows Gadgets indirip kurtuktan sonra kendi isteklerine göre düzenleyebilirsiniz bu konuda yardım almak için Microsoft Sidebar sitesinden yardım alabilirsiniz.



Download : 66 Windows Vista Gadgets

Films streaming